26.2.10

Michel Doneda + Ιλάν Μανουάχ + 4-6 People Sextet Live @ Knot , 07/03/2010 (απόγευμα)


MICHEL DONEDA & IΛAN MANOYAX
Low intensity cough / High intensity hiss

Ο Ιλάν Μανουάχ καλεί για 3 συναυλίες στην Ελλάδα έναν από τους πιο δραστήριους μουσικούς της ευρωπαικής σκηνής, τον Michel Doneda.
Έμπειρος αυτοσχεδιαστής, μουσικός με πλούσιες επιρροές τόσο από την σύχρονη μουσική ( Luciano Berio, Giacinto Scelsi )μέσα από την χρήση των extended techniques στο σαξόφωνο όσο και από την πανκ και το χαρντκορ (Kaoru Abe, Sonic Youth με τους οποίους και έχει συνεργαστεί) είναι ένας από τους λιγους αυτοσχεδιαστές που προτείνουν μια εκλεπτυσμένη μόρφη ηχητικής βίας. Οι μουσικές του και οι συναντήσεις αυτές έχουν θρέψει μια πλούσια δισκογραφική δράση, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δίσκους στο δυναμικό του.

Ο Ιλάν Μανουάχ είναι μουσικός και ασχολείται επίσης επαγγελματικά με τα πειραματικές μορφές διήγησης, Οι εικαστικές του δουλειές εκδίδονται στο Βέλγιο καθώς και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να εκδόσει το πρώτο σόλο lp.


4-6 PEOPLE SEXTET

Ο Αναστάσης Γρίβας (προετοιμασμένη κιθάρα), ο Γιάννης Κοτσώνης (ηλεκτρονικά) η Μαργαρίτα Κουρτπαρασίδου (κρουστά), η Δήμητρα Λαζαρίδου-Χατζηγώγα (zither), ο Αλέξης Πορφυριάδης (synth & αντικείμενα) και η Δανάη Στεφάνου (πιάνο) σχημάτισαν ένα γκρουπ για τις ανάγκες αυτής της συναυλίας, έχοντας συμπράξει σε διάφορους σχηματισμούς στο παρελθόν, αναζητώντας καινούριες ηχητικές μορφές που θα μπορούσαν να αναδυθούν από την κοινή εμπειρία πειραματικών και αυτοσχεδιαστικών τεχνικών, αλλά και από τις διαφορετικές αναφορές του καθενός.

Έναρξη: 17:00
Είσοδος: 8 ευρώ