18.4.10

Etten, South Off Live @ Knot Gallery (23/10/2010)

Etten

Η Εtten (Ελένη Τζαβάρα) ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι απο 5 χρονών.

Μετά απο την 7ετή συνεργασία της με το συγκρότημα των Film, συνεχίζει την σόλο μουσική της πορεία με το πρώτο της προσωπικό δίσκο που κυκλοφορει απο τις undo / EMI σε παραγωγή Coti K. (9 κομμάτια του δίσκου) καί Μιχάλη Δέλτα (2 κομμάτια του δίσκου).Εχει τον τίτλο: I know youre behind me but I m not scared.

‘Εχει γράψει μουσική γιά εικαστικές εκθέσεις και για χοροθέατρο, και έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις.

Προσφατα συνεργάστηκε με την Λένα Πλάτωνος αφού τραγούδησε το κομμάτι της “Red rosy” και συμμετείχε στις ζωντανές εμφανίσεις που έκανε η Πλάτωνος στο Κύτταρο το 2009.

Επίσης, συμμετέχει τραγουδώντας αλλά και γράφοντας στίχους για κάποια κομμάτια του νέου δίσκου του Μιχάλη Δέλτα ο οποίος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2010 και έχει τον τίτλο Tech me away, αλλά και στον νέο δίσκο του Chris Nemmo.

Οι συνθέσεις της χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά και ακουστικά στοιχεία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο απο ιδιαίτερες μελωδίες, συνθετικούς ρυθμούς και πολυεπίπεδες φωνητικές γραμμές.

Στις συναυλίες μοιράζεται τη σκηνή με τους:

Μαριλένα Ορφανού (Tax Collectors- Berlin Brides)-Πλήκτρα, φωνητικά

Νίκος Μαρδάκης (Big Fat lips)-κιθάρα

Βαγγέλης Μουσίκας (Tax Collectors) - ηλ.τύμπανα

www.myspace.com/elenitzavara


South Off

προσδοκίες για τη χώρα των θαυμάτων ανακατεμένες με καινούργιες αναμνήσεις. Νεκρές και ζωντανές ελπίδες με το βλέμμα καρφωμένο στα κύματα.O South Off (κατα κόσμο Μάνος Μαρκετάκης) παρουσιάζει μέρος της προσωπικής του δουλειάς με μια αυτοσχεδιαστική παράθεση κονσερβοποιημένων ήχων μέσω midi controllers σε συνδιασμό με ηχητικές γεννήτριες και ψηφιακούς επεξεργαστές σήματος μιας pop αισθητικής με σπαστά beats και λίγα λόγια.

www.myspace.com/southoff

Έναρξη: 20:30

Είσοδος: 5 ευρώ