2.11.10

INFINITY Ashtray Navigations, Earzumba, The Mongrelettes Live @ KNOT (06/11/2010)

Το http://www.noise-below.org/ σε συνεργασία με τη Knot Arts παρουσιάζουν: INFINITY (Ashtray Navigations, Earzumba, The Mongrelettes)

Ashtray Navigations

οι Ashtray Navigations είναι to ηχητικό όχημα του Phil Todd. Έχοντας παίξει και φλερτάρει με διάφορα στύλ τόσο με τους Ashtray Navigations όσο και μέσω άλλων σχημάτων και συνεργασιών, απο το 1991 μας έχει χαρίσει μοναδικές ηχητικές στιγμές μέσα απο τον ήχο του, που ώρες ώρες αδυνατεί κανείς να τον εντάξει σε κάποια κατηγορία αφού μπορείς να τον πείς ψυχεδελικό, lo-fi, πειραματικό, κ.α. Τα τελευταία χρόνια το γκρούπ εμφανίζεται στις συναυλιες του ως ντουέτο μαζί με τη Melanie Crowley (ή ενίοτε ως τρίο με τη συμμετοχή του Phil Legard γνωστότερου απο το γκρούπ του Xenis Emputae Travelling Band).

www.myspace.com/ashtraynavigations

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashtray_Navigations

Earzumba

Με το όνομα Earzumba ο αργεντίνος Christian Dergarabedian (ένα απο τα ιδρυτικά μελη των -πλέον διαλυμένων- αργεντίνων πειραματιστών Reynols) δημιουργεί εδώ και χρόνια τη δική του ιδιότυπη sampladelia (όπως θέλει να την αποκαλεί). Με χρήση samples, αυτοσχέδιων και προκατασκευασμένων ήχων παρουσιάζει ένα αποτέλεσμα που κάθε φορά παραπέμπει σε ένα τελείως διαφορετικό ηχητικό κόσμο, φέρνοντας στο νού ένα ζωνταντό soundtrack, μια καταιγιστική άμπιεντ electronica ατμόσφαιρα, παρανοϊκά plunderphonics ή μια αποδόμηση ποπ ή ροκ ΄ν΄ρόλλ μέσω του ιδιότουπου και ξέφρενου πειραματισμού του.

www.earzumba.com

The Mongrelettes

Οι The Mongrelettes δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2009 και αποτελούνται από 4 κορίτσια και 1 αγόρι. Παρόλη την μικρή διάρκεια ζωής τους, έχουν τραβήξει την προσοχή για τις συνθετικές ιδέες τους και τη φρέσκια παρουσία τους και έχουν κατακτήσει το σεβασμό αλλά και την περιέργεια του σχετικού-και μη κοινού..Οι επιρροές στον ήχο και τις συνθέσεις τους προέρχονται κυρίως από την αμερικάνικη garage σκηνή των μέσων του 60, αλλά και από άλλες δυνατές πηγές, όπως η γαλλική και ελληνική ποπ σκηνή του 60, καθώς και αντίστοιχες αναβιώσεις και προσομοιώσεις του garage/psyche ήχου από τα 80s ως σήμερα. Αναμένεται το πρώτο τους 7” ή 10” release σε βινύλιο, από την ελληνική εταιρεία που ασχολείται κατεξοχήν με το είδος, την FuzzOverdose records.

http://www.myspace.com/themongrelettes


Aφίσα μεγαλύτερης ανάλυσης μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: http://www.megaupload.com/?d=FK0O9JKW


Έναρξη: 20:00

Είσοδος: €10