10.2.13

Live @ Knot Gallery: Polygrains, Big Fat Lips (15/02/2013)




Η (K)NØTmusic παρουσιάζει:
Polygrains, Big Fat Lips_Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013_Έναρξη 21:00_Είσοδος: 5 ευρώ

Polygrains
Ο Βασίλης Μοσχάς είναι ο Polygrains. Zει και κάνει μουσική στο Λονδίνο τα τελευταία 8 χρόνια  Αφού τελείωσε τις σπουδές του το 2008 στο London College of Music, άρχισε να ηχογραφεί και να κάνει λαιβ. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει στο Λονδίνο με Nosaj Thing, Bullion, Bear in Heaven, Millionyoung, Oh No Ono, κλπ. Έχει επίσης συμμετάσχει φωνητικά στο άλμπουμ "Iris" του Tom Trago στην Rush Hour.
Η μουσική του είναι βασισμένη σε samples, loops, και πολλά φωνητικά, λίγη κιθάρα,keyboards, μικρά όργανα, effects και ό,τι άλλα μπορεί να συνταιριάξει στο μίγμα...

www.soundcloud.com/polygrains 
www.tumblr.com/polygrains 

Big Fat Lips
Ο Νίκος Μαρδάκης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Big Fat Lips και υπό τον τίτλο "Lemon Kiss" κυκλοφόρησε το 2008 την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του, μέσω του internet label "Memoryformat (http://www.memoryformat.net/release.php/mfm08)
Ως Big Fat Lips έχει εμφανιστεί σε πολλούς συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα (Knot Gallery, An, Bios, Τεχνόπολη, 6 D.o.g.s. κ.α.) ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες μουσικούς.
Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Mono.tone και Fortrans. Εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος του ποπ συγκροτήματος Sick Boys Connection και του αυτοσχεδιαστικού σχήματος La Situation Conga, ενώ παράλληλα συμμετέχει στο σχήμα της Etten με πληθώρα συναυλιών στην Αθήνα και στο εξωτερικό.

http://bigfatlips.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/big-fat-lips
http://www.facebook.com/pages/Big-Fat-Lips/147844831942134?fref=ts

poster:
Γεωργία Καρύδη http://yorgiakaridi.tumblr.com/
Γιώργος Τούρλας http://www.flickr.com/photos/georgetourlas/